BİZE ULAŞIN
TÜRK HALK MÜZİĞİ KORUSU KONSERİ

“Seydiköylüler Derneği’nden bir etkinlik daha”

Bizlere göstermiş olduğunuz ilgi ve alakadan dolayı tüm Seydiköy’lülere ve Gaziemir’lilere teşekkürlerimizi sunarız, bizlerde sizlere elimizden geldiği kadar etkinlik yapmaya ve emek vermeye devam edeceğiz.

Bildiğiniz gibi 09.02.2019 Kuşadası’nda hep birlikte dernek balo gecesinde buluştuk ve ardından iki gece (20-21.02.2019) AKM’ de derneğimizin tiyatro oyunu oynadık.

Şimdi de 13.03.2019 AKM’de Seydiköylüler Derneği TÜRK HALK MÜZİĞİ KORUSU KONSERİ olacaktır. Bizler 13.03.2019 günü saat 20.00’de AKM’de olacağız, bu muhteşem konserde sizleri de tekrar aramızda görmek istiyoruz. Not: Bir etkinlikte Mayıs ayı içerisinde olacaktır. Tiyatro oyunumuzu çarşı meydanında sinema gösterimi olarak sunacağız. Ve etkinliğe devam Temmuz veya Ağustos ayında Seydiköylüler Derneği’nin düzenleyeceği KARADENİZ TURU olacaktır, gelmek isteyen tüm Seydiköy’lülere ve Gaziemir’lilere duyrulur. Saygılarımla. Hakan Süvari.

Detay